Jakt på frisör

Jag har lite svårt att gå till frisören verkar det som. Dels för att jag tycker det är dyrt att betala 400-500 spänn för att klippa några centimeter på håret men också för att jag aldrig är riktigt nöjd. Lockigt hår går inte att göra så mycket med när man inte villa ha lugg eller massa uppklippt. Trivs inte i kort hår. Mitt hår verkar även ha en förmåga att inte bli långt utan går av själv på något höger. Taskigt! Spelar liksom ingen roll hur mycket jag försöker spara så blir det inte längre än strax nedanför nyckelbenet.
 
Nu letar jag både bra frisörer och priser eftersom jag tänkt färga mig lite mörkare och fixa till pigmentet på håret. Då vill jag göra det på salong och inte hemma. Nu är det nog och jag orkar inte hålla på längre. Vill hitta en nyans som liknar mitt naturliga. Har ljusbrunt i mycket tråkig ton.
 
Blev lite kär i denna nyans!
 

Tillbaka till verkligheten

Efter några härliga dagar på Gotland är jag nu hemma igen och jobbar i vanlig ordning. Det är som det ska vara med andra ord. Nästa ledighet blir väl runt jul/nyår. Vill vara ledig nyårsveckan, funkar inte det jobbar jag hela perioden. Är inte ett dugg intresserad av att lägga semesterdagar på julveckan.
 
Gårdagens resa hem var inte speciellt rolig iallafall. Klockan ringde 06.30. 08.05 gick båten från Visby till Nynäshamn som tog 3 timmar och 20 min. Väl i hamn fick jag vänta några minuter på båtbussen till Stockholms central, den tog 45 minuter. Eftersom samordningen av färdmedel är sådär på helgen fick jag vänta 55 minuter på tåget till Uppsala. Tåget dit tog 40 minuter och resluterade i att pappa fick hämta mig på stationen. Orkade inte konka på packningen mer. Ca 14.30 var jag hemma efter att ha hämtat Tingeling hos farmor på en gång... pewww
 
Ska lägga upp bilder från Gotland. Har massor! Lär rensa och sortera lite.

Dreamcatcher

Hittade en jättefin drömfångare när vi var i Korfu stad. Har velat ha en hur länge som helst. Denna kostade mig endast 5 euro. :-)