Senaste dagarnas bravader

Har spenderat en del tid på landet de senaste dagarna. Dåligt väder eller inte så blir det skittråkigt att sitta i stan efter ett tag. Vi har byggt kaninbur och hängt lite. Igår var vi till ett ställe utanför Norrtälje och köpte höns. Tyckte hela jag luktade höna när jag kom hem så hoppade in i duschen ganska omgående haha. Idag har jag haft massa ärenden i stan men imorgon bär det ut på landet igen innan det på söndag är städning, packning och tvätt på schemat. På måndag drar vi till Korfu. Hallelujah äntligen!

Det var då själva F A N

Blir riktigt less på att folk har så dålig respekt för andras egendom. Idag när jag var inne på ICA Maxi i stenhagen har något kört in/ut frå parkeringsfickan bredvid mig och gjort en stor repa på min bil. De har liksom stuntat i att det tagit emot och bara fortsatt köra sen inte brytt sig om att det vart en stor repa, eller så såg de och sket i det eftersom det inte blev något märke på dennes stötfångare. Asså jag är så förbannad på det här att jag skulle kunna nita någon på parkeringen som gör samma mot en annan bil.
 
Har pratat med försäkringsbolaget och jag måste till att börja med polisanmäla händelsen. Sen täcker min vagnskadeförsäkring att åtgärda skadan men självrisken är 3000 kr. JÄTTEKUL verkligen. Jävla oärliga idioter. Så jag säger detta till ALLA som kör bil, VISA lite RESPEKT! Kör du på något eller orskar skada på saker, det är din skyldighet att upplysa ägaren. Hur hade du själv tyckt om någon repade din bil?
 
GEEEEESH! Alltså pulsen går upp bara jag tänker på det. Fy fan!
 
Pappa har iallafall beställt ett stift på Upplands motor som man kan täcka repor med, som har samma färg som lacken. Så får bli en provisorisk täckning till att börja med så får vi se när jag åtgärdar problemet. Just nu känner jag inte för att punga upp 3000 spänn bara sådär på bilen. Få se hur mycket det går att täcka den stora repan. Fortsättning följer...

Eckerö

Igår blev det en liten tripp till Eckerö med pappa, farmor, farbror mfl. Riktigt trevligt att umgås lite. Mindre trevligt dock att jag drogs med huvudvärk från det att vi klev på båten tills jag gick och la mig. Värst var det på bussen hem.