Girls night out

Igår träffades tjejgänget för en sväng på Flustret (finns inte mycket att gå till om man vill dansa). Vi började förfesta hos Emilia och drog sedan vidare vid halv 12. Vi hade tur att de slutade regna när vi var påväg. Sen blev vi kvar till när vet jag inte, blev lite dans och springade i trapporna haha. Vart en kul kväll och knappt något drama alls.
 
Pappa var ute och åkte och erbjöd sig att köra hem oss alla. Så en sväng förbi MAX så slapp vi åka buss. Sen var jag och Emelie upp till mig och åt våra burgare och snackade skit till lite i 05. Då var jag knappt trött. Gjorde mig ändå iordning för sängen men vaknade igen vid 07 och låg vaken i sängen till 09 sen somnade jag om.
 
Mamma ringde nyss så har hunnit in i duschen och ska upp till henne och luncha strax.
 
Summan är att jag haft 2 riktigt bra festkvällar efter varandra. Hur ofta händer det?
 

Sommarfesten

I torsdags var det sommarfest med jobbet. Hela koncernen för att vara exakt. Vi samlades första i stadsparken vid halv 5. På väg till festlokalen skulle vi utföra lite uppdrag som en tävling där vi var uppdelade i enheter. Motivationen var kanske sådär då vi var rätt hungriga från start hela bunten. Vi kom iallafall fram och det blev lite mingel innan maten. Vi hade även lite uppdrag att utföra under middagen, vi skulle be om att få säga något men inte komma på vad vi ville säga... Vi körde det i ett flow där alla verkade ha glömt helt haha.
 
Middagen var jättegod. Italiensk buffé, så var massor att välja bland. Favoriten var helt klart brieosten som de smält ner lite med nötter och pumpakärnor på. Var även lite mer tävligar där till sist den bästa enheten korades. Sen var det äntligen dags för sång och dans. Det hade hyrts in en trubadur som jag pratade med lite senare på kvällen, han kom från Borlänge och hejade på Leksand haha. Så han körde på, vi fick önska lite sen blev det disco. Blev bjuden på en Slippery nipple (shot) innehållandes sambucca, baileys och lite grenadin. God faktiskt.
 
Som vanligt stängde min enheten festen och drog vidare in till stan. En öl på Oasia innan vi konstaterade att klockan var mycket och det var dags att ta sig hemåt. Tog en sväng förbi kontoret och bytte om sen traskade jag hem också. Blev visst lite syréner på vägen haha. Runt 04 var jag hemma.
 
Riktigt rolig fest som slutade senare än jag planerat på förhand men så kan det vara. Mådde oförtjänt bra igår, hade vissteligen tagit ledigt men hade kunnat jobba. Sov dock endast 3-4 h totalt men gick bra.
 

Jag lever!

Ville bara meddela att jag lever efter torsdagens bravader. Käkar frukost och ska snart iväg och träna. Efter tänkte jag köra en uppdatering. Hann inte igår, då jag inte satt vid datorn alls.