Printasquare

Ingen har väl missat att hela Sverige bombas av erbjudanden för att det är Black Friday. Helt jäkla galet, jag har fått massor av mail och även sms om massa erbjudanden. Lite tramsigt, men bra om man vill shoppa julklappar lite billigare. Ett jag nappade på var från Printasquare.
 
Du kan framkalla dina Instagrambilder i posterformat eller andra roliga saker. Har kollat tidigare, men nu hade de halva priset på en liten poster så slog till. Valde att göra en "best of 2015". Passade även på att ta 5 stycken julkort med Tingeling på. Ska bli kul och se när den kommer.

Nya gardiner

Jag är ju inte så förtjust i röd inredning, inte ens på julen. Fick hitta något mittemellan. Gillar mins nya gardiner. Dock måste de sys upp. Har bara nålat nu. Mitt fönster är tydligen mellan två längder på gardiner. Måste alltså alltid sy upp i vardagsrummet.

Olivträd med ljusslinga

Tog in olivträdet när det var så kallt i helgen. Har även pimpat det med en ljusslinga nu. Lite kulor innan jul så blir det alla tiders haha.
 
Mitt olivträd måste vara Sveriges tanigaste för övrigt. Det var inte kraftigt när jag fick det men höll på att dö första vintern. Efter det kämpar det på, nu blir det tredje vintern.