Värme och goda gärningar

Man kan tro att det är svalare när det för en gångsskull blir lite dåligt väder. Icke, det regnade och var 18 grader ute, ändå 26 grader inne. Jag och Tingeling fick hänga på balkongen och äta vattenmelon. Sen fick Tingeling hänga på klädskåpet så jag kunde försöka vädra.

Passade även på att åka till Blodcentralen. Hade fått en kallelse till senare i veckan men det var brist nu och jag kommer inte ha tid senare.

Tingeling har duschat

Vet inte varför Tingeling hårar så mycket denna sommar. Annars brukar det vara hur lignt som helst. Nu har det varit så extremt att hon var och varannan dag kräks upp hårbollar.

Så lösningen på problemet var att duscha henne och borsta pälsen när den var blöt för att få med mer hår. Jag trodde hon skulle kämpa emot mer än vad hon gjorde. Såklart var hon inte jätteglad över att bli blöt och försökte smita ifrån. Höll henne dock under magen så var lite svårt. Sen gillade hon läget och stod kvar. Så jag fick duscha igenom pälsen och borsta i omgångar. Inga klor eller tänder behövde användas så både jag och Tingeling är rätt nöjda.

Eller ja, hon har fullt upp med att slicka sig torr. Men tror hon tycker det var lite skönt iallafall.

Grill och chill

Igår på dagen åkte jag ut till Lindsbro. Hade lovat att rensa ogräs på grusgången framför huset. Sagt och gjort i värmen.

Vid 16.30 åkte jag till Morgongåva för grillning med Uppsalagänget, även om det blivit manfall var det riktigt trevligt. God mat och skitsnack i några timmar innan jag åkte tillbaka till Lindsbro.

Blev lite vin och drinkar när grabbarna ramlade in. Tror vi kom i säng vid 05 imorse. Lagom segt att kliva upp tidigt sen. Planen var sol och bad men med tanke på min märkliga bränna på baksida lår och rygg bestämde jag att en dag från solen behövdes.