Fullt ös!

Halvvägs denna dag och alla planer den innehåller pewww. Imorse råkade jag hamna på Cubus och där var det 40 % rabatt på hela köpet plus att de första kunderna tydligen fick en presentpåse. Fyndade en kjol jag kikat på innan. Brukar inte riktigt ha kjol men denna kändes lite vintrig och fin. En långärmad till så är det klares.
 
Kl 9 hade jag tid för massage hos moster, välbehövligt kan jag säga. Efter hade jag tid att fixa naglarna hos min andra moster. Efter det drog jag iväg till Boländerna för att fixa kattsand, leta solkräm och handla lite. Fick kasta i mig lunch för ett tag sen. Nu sitter jag och väntar på att golvet ska torka, har precis dammsugit och moppat.
 
Lite adventsfix ska upp innan jag kl 16 har tid hos frisören. Det är hög tid för ett besök där, inte varit hos frissan sedan midsommar. Kl 18 ska jag möta upp Emilia, vi ska käka och gå på bio.
 
Gaaah som sagt, fullt ös idag. Lär inte ha problem att somna ikväll haha.
 
Imorgon drar jag och gubbarna till Leksand! Malmö står för motståndet.
 

Fredagsmys

Denna helg kommer bli busy deluxe. Vet inte hur jag tänkte när jag planerade den. Så jag passar på att unna mig lite fredagsmys. Har druckit lite rödtjut och stekt älgfärsbiffar som jag ska ha till lunch nästa vecka. Gott blev det.

Black Friday

Idag är det Black Friday. Ingen jävel har väl missat det för övrigt? Har nig fått 300 sms denna vecka och 700 mejl. Lite less.

Meeeen jag är inte sämre än att jag såklart skulle bidra jag också. Imorse köpte jag en bok på Adlibris och när jag var på Gränby Centrum unnade jag mig lite mys på Rituals. Tanken var att jag skulle köpa ny mobil men Telenors Change-kampanj är ju ett skämt. Byte av telefin skulle bli dyrare, vilke jag ha nytt abonnemang också blev det ännu dyrare. Så jag har kvar min ett tag till.

Tillbaka till köpet på Rituals. En body lotion och en showergel. Luktade fantastiskt gott. Så jag ska då inte sitta på pendeln och lukta illa ;-).