Pendlarlife

Imorgon börjar jag officiellt på nya jobbet och pendling blir ett faktum. Ska nog gå bra men tar nog några dagar, eller vecka att ställa om rutinerna. Känns hur som helst riktigt kul. En nystart.

Back to back

I helgen var det dubbelmöte mellan Leksand och Färjestad. I fredags tog jag och Gabi bilen ner till hennes mamma i Kristinehamn. På lördagen gick vi på match i Karlstad. En riktigt bra match som tyvärr slutade med en torsk.

Tanken var att jag skulle åka hem och se söndagens match i soffan men när vi åkte från Kristinehamn tidigare än planerat tog jag chansen och drog upp till Leksand efter jag släppt av Gabi i Västerås. Mötte upp pappa i Sala så åkte vi tillsammans. Ännu en riktigt bra match som slutade i torsk. Marginalerna är inte med oss trots krigande å bra spel. Lider något oerhört med grabbarna. Hoppas det släpper snart.

Sista dagen

I måndags var sista dagen på kontoret. Där är numera väldigt tomt, vi har packat allt. Det kändes märkligt att packa ihop alla sina saker och säga hejdå.

En etapp i livet är över och en ny börjar. Intro och överlämning på nya jobbet idag. Första dagen då jag var tvungen att vakna supertidigt och åka pendeln. Har varit bortskämd med 10 min till jobbet.