Då var vi där igen

Vet inte varför jag påverkas så mycket av vädret men jag blir på riktigt dåligt humör när det är mulet och regnigt. Jag har inget lust at göra någonting. Just nu skulle jag helst ligga nedbäddad i sängen än att jobba. Inte för att det inte är kul mer för att jag inte har lust med något.
 
Kanske skitvädret sammanfaller med mitt dåliga humör och inte tvärt om? Känner mig verkligen blaaah just nu. Ful, fet, äcklig... you name it. Kroppen svarar inte alls på mina försöka att få rätsida på saker och ting heller. VAD ÄR DET FÖR FEL?! Jag tränar, jag äter vanlig mat som är nyttig, inget skit (förutom i måndags). Tur det är långhelg snart igen så jag kanske kan gräva ner mig någonstans.
 
Får försöka rycka upp mig men just nu känns det inte lätt.

Det var den långhelgen

Måndag och full vecka. Jag är så trött att jag knappt var vid medvetande på väg till jobbet. Det gick på autopilot om vi säger så. Hade svårt att komma till ro igår, det var rätt varmt och sen vaknade jag kl 05 och kunde inte somna om. Blir roligt idag med andra ord. Vi har dessutom styrelsemöte efter jobbet så får se vad vi hamnar. Som det är nu funkar det inte att driva en grupp.
 
Långhelgen passerade lika snabbt som en vanlig helg. Jag har väl inte gjort något speciellt egentligen. Konsert på Grönan i torsdags, var till mamma i Örbyhus i fredags, skrotade runt hemma i lördags och ja det gjorde jag nog igår med förresten. Det har blivit 1,8 mil i Jällaspåret i helgen. Så har blivit lite träning med. Sprang 3 km i fredags, kors i taket.
 
Denna vecka är det fullt ös igen. Som sagt, styrelsemöte ikväll, PwC run & charity walk imorgon, Zara Larsson på Grönan på torsdag och bio med Emilia på fredag. Tanken är att åka ut på landet och pyssla på lördag. Pappa fyller på söndag så blir fika för honom. Sen är det även ledigt måndag och tisdag så får se vad jag roar mig med. Balans!

Mexico here we come!

Nu är äntligen resan till Mexiko i november bokad och delvis betald. Vi kommer att bo 1 vecka i Playa del Carmen på ett superfint hotell med all inclusive, dubbelrum svit med jacuzzi. Den andra veckan kommer vi bo i Cancún på ännu ett superfint hotell, dubbelrum med havsutsikt, här har vi bara valt frukost. Vi var rätt överens om att en vecka med fri tillgång till mat räcker om vi inte vill rulla in på flyget hem. Sen kommer vi flyga rätt lyxigt. Ska man flyga 11 h så kändes det som ett måste.
 
Detta blir vår 30-årsresa, så det är jag, Anna och Emilia som åker. Vi ska väl boka lite aktiviteter framöver. Emilia vill ta en tur i djungeln och jag vill gärna se Chichén Itzá. Tulum hinner vi nog med också. Anna brukar följa med på det som jag och Emilia hittar på haha.
 
Gaaah 179 dagar tills vi åker!! Tur vi åker till Kreta innan.
 
Playa del Carmen och vårt hotell Sandos Riviera Select Club.
 
Cancún och vårt hotell Flamingo Cancún Resort.