Funkar för mig

Förra veckan när jag fick veckans erbjudande från ICA reagerade jag på några produkter. De har alltså valt att Halloweenanpassa dem. Nog för att jag tycker att vi låter oss amerikaniseras väldigt mycket men ändå lite kul.
 
Jag nappade faktiskt på några produkter, eftersom jag ändå skulle ha grönsaker. Tyckte det blev lite roligt, kanske även barnen gör.
 
Det som fanns var:
Vitlök = vampyrtänder
Lila morätter = Häxfingrar
Salladsmix = Hackad monsterhjärna
Blå potatis = Spindelkroppar
Sötpotatis = Trollnäsor
Förkokta rödbetor = Vampyrhjärtan
 
Ni hör ju, skitkul! ;-)
 

Periodisk fasta

Slutsputen inför Mexiko. Gaaah 3 veckor kvar. I helgen ska jag och Emilia fixa adapter, då det inte är samma vägguttag i Mexiko som i Sverige. Sen ska vi även skaffa stödstrumpor till flygresan, sexy! Körde en beställning på solkrämer och annat på Apotea häromdagen så det är på g. Sen är det bara att börja fundera över packningen haha.
 
Har den här veckan dragit igång med periodisk fasta. Det innebär i stort sett ett jag inte äter frukost utan fastar hela förmiddagen. Äter lunch, mellis och middag enligt paleo. Så blir 16:8. Det har funkat bra för min kollega så tänkte testa. Har varit lite segt ett tag på vågen. Det känns förvånansvärt lätt än så länge. Lite bubbelvatten och sysselsättning bara. Om någon vill läsa mer om det så finns massa info här: Dietdoctor.com