Jordbävning?

Ta detta inlägg med en nya salt. Jag tror fortfarande och är väldigt övertygad om att det hände igårkväll. Men samtidigt var klockan nästan 23 och jag var mellan sömn och vakenhet.
 
I vilket fall är detta hur jag upplevde det och både känslor och detaljer är så äkta. Tror det är därför jag inte riktigt kan släppa det. Vaknade iallafall av att sängen skakade, jag låg på mage i vanlig ordning. Brukar oftast somna på mage. Nu menar jag inte våldsamma skakningar men tillräckligt för att det skulle kännas. Ni vet ibland när en tung lastbil dundrar förbi men det var tyst. Jag låg stilla länge i väntan på att det skull sluta, började även fundera om det skulle bli värre, om jag borde gå upp. Men jag vände mig i sängen och väntade, kollade om katten reagerade på samma sak som jag. Men hon sover igenom det mesta. Sen slutade det. Jag tog mobilen och skrev direkt om min upplevelse.
 
Det kändes lite som när jag var på Rhodos 2013, då vaknade jag en natt av att rummet skakade. Sen pratade folk även om det på morgonen. Då trodde jag att jag hade drömt men fick bekräftelse på att jag inte gjort det. Kommer söka info om detta tills jag dör haha.
 
Men som sagt, jag har sovit dåligt hela veckan och haft ett rätt pressat schema efter jobbet. Kanske är en dröm trotsallt även om det känns väldigt verklig.
 
Trevligt fredag!

Kaosvecka

Jag skulle behöva några timmar till på dygnet denna vecka. Vet inte hur jag planerat min verksamhet alls. Ibland blir det väldigt mycket helt enkelt. Jobbet flyter på som vanligt så det är väl den "lugna" tiden denna vecka. Annars är det full upp varje dag efter jobbet.
 
Måndag - Igår skulle jag handla och göra matlådor efter jobbet. Check.
Tisdag - Träning vilket innebär att jag är hemma 19.30 - 20.
Onsdag - Baka till fredagsfikat på jobbet, tvätta, laga mat, ta ett varv med dammsugaren.
Torsdag - Fixa fransarna och packa.
Fredag - Biodejt med Emilia. Packa sista. Hinna in på systemet.
Lördag - ca halv 8 börjar resan upp till Ö-vik via Östhammar och Gävle. Supporterresa med övernattning.
Söndag - Sitter troligtvis i en buss större delen av dagen.
 
Peww sen vad den veckan över... endast 7 veckor kvar tills vi åker till Mexiko. Zzzz

Plocka svamp

Att döma av sociala medier verkar folk ha varit hela galna ute i skogen i helgen. Alla verkar ha varit ute och plockat svamp. Berg av trattisar har fyllt mitt flöde både på Instagram och Facebook iallafall. Jag var såklart inte sämre. Jag och mormor åkte ut i några timmar. Vi fick väldigt mycket svamp, inte konstigt kanske med tanke på hur det har regnat hela september. Varenda dag när jag dragit upp min rullgardin har det varit grått och fuktigt utomhus.
 
I vilket fall som helst så blev det en del svamp, kunde ha plockat mer om vi velat men man ska ju ha användning för allt också. Lika bra att lämna till alla andra glada. Det var riktigt skönt och vi tog en fika också. Var ett träningspass dessutom, haft träningsvärk i två dagar.