Lugnet före...

Detta är veckan det händer. Det är 4 matcher kvar på grundserien och Leksand har på förhand ett tufft spelschema. Vi möter idag AIK på Hovet, som vi slåss om andra plats med, vilken vi just nu har. På fredag väntar serieledarna Timrå hemma. Sen söndag Karlskoga borta, seriens mest formstarka lag just nu som vill undvika negativt kval mot Div 1. Sen Oskarshamn nästa onsdag som vi har haft oerhört svårt för.
 
Inför kvällen känner jag mig nervös. Tycker dock att vi borde klara andra plats i totalen.
 
Men är verkligen lugnet före... nu.
 

Allt på en gång

Det här med balans mellan mycket och lite, jobb och privatliv är inte alltid så enkelt. Denna vecka kommer vara extrem. Kanske även nästa? I vilket fall så ska jag denna vecka, förutom att jobba hinna med detta:
 
- Träna minst tre gånger
- På hockey två gånger (onsd och lörd)
- Till BM och förnya recept
- Fixa naglarna
- Fixa fransarna
- Provköra ny bil
- Slänga i en toning i håret
- Storstäda
- Tvätta
- Intervju för nytt jobb
- Skriva avtal på ny bil
 
Jag har säkert glömt något men är en del saker som ska fixas, dessvärre är det mesta lagt på fred - sönd. KAOS! Undrar hur blodtrycket kommer vara hahaha. Lyckas alltid pricka in det där besöket när jag har som mest på agendan.
 
Iaf, detta kan bli min framtida nya bil. Gaah som ett barn på julafton.
 

Öppenhet

Undrar emellanåt om jag fått en släng av alzheimers light. Kommer knappt ihåg hälften av det som händer nuförtiden eller så är det för att tiden går så snabbt. Jag kör fortfarande berocca varje morgon, kroppen känns inte helt 100 men jag kör på. Måste ge med sig någon gång. Har fortsatt gå och träna, även om jag inte kan ge 100 känns det bra.
 
Dessutom händer rätt mycket förändringar just nu och jag har haft en helt del att fundera på. Förra veckan blev det klart att en kollega skulle bli chef över oss andra två i gruppen. Först kändes det sådär, eller det kändes lite märkligt. Vi är tre i gruppen och en blir de andras chef. Idag känns det lite bättre, vi har haft individuella möten och även hela gruppen. Måste vara öppen för att även detta kan bli bra även om det är drygt med ny chef för tredje gången på kort tid.
 
Vi får se vad som händer.