Jordbävning?

Ta detta inlägg med en nya salt. Jag tror fortfarande och är väldigt övertygad om att det hände igårkväll. Men samtidigt var klockan nästan 23 och jag var mellan sömn och vakenhet.
 
I vilket fall är detta hur jag upplevde det och både känslor och detaljer är så äkta. Tror det är därför jag inte riktigt kan släppa det. Vaknade iallafall av att sängen skakade, jag låg på mage i vanlig ordning. Brukar oftast somna på mage. Nu menar jag inte våldsamma skakningar men tillräckligt för att det skulle kännas. Ni vet ibland när en tung lastbil dundrar förbi men det var tyst. Jag låg stilla länge i väntan på att det skull sluta, började även fundera om det skulle bli värre, om jag borde gå upp. Men jag vände mig i sängen och väntade, kollade om katten reagerade på samma sak som jag. Men hon sover igenom det mesta. Sen slutade det. Jag tog mobilen och skrev direkt om min upplevelse.
 
Det kändes lite som när jag var på Rhodos 2013, då vaknade jag en natt av att rummet skakade. Sen pratade folk även om det på morgonen. Då trodde jag att jag hade drömt men fick bekräftelse på att jag inte gjort det. Kommer söka info om detta tills jag dör haha.
 
Men som sagt, jag har sovit dåligt hela veckan och haft ett rätt pressat schema efter jobbet. Kanske är en dröm trotsallt även om det känns väldigt verklig.
 
Trevligt fredag!