Norlie & KKV

Igår var jag och Emilia på Grönan för att se Norlie & KKV. Vi har ju båda skaffat gröna kortet så lär bli en del konserter där i sommar. Wiiie.
 
Konserten var iallafall riktigt bra. Många låtar man kände igen och några jag inte lyssnat på så mycket. Det var ändå bra. Det vi inte räknat med innan var alla småtjejer. Jisses, hälften av sakerna i låttexterna har ni ingen aning om eller ja ni borde inte hålla på. Majoriteten var säkert mellan 15-18. Sen var det jag och Emilia samt lite andra vuxna och föräldrar. Sak samma. Men det blev mycket hysteriskt tjejskrik som vi inte är vana med hahaha. Vi kan även konstatera att generation snapchat var på plats. Emellanåt kunde man knappt se något för alla mobiler i luften. Det togs inte mycket bilder för eget sparande utan mer för att visa andra vart man var.
 
Jaja folk var glada, det var bra musik och killarna för super på scen. Kunde inte begärna mer. Det var dessutom mycket bättre med liveband på scen och inte bara musik i högtalarna att sjunga till. Stort plus!
 
Nästa konsert blir Zara Larsson nästa torsdag. Kommer ställa mig längre bak denna gång då det lär vara minst lika många brudar i samma ålder.