Det blev ett nej

Kom så långt som till andra intervjun på företaget i Sthlm. Men I guess it wasn´t meant to be. Fick besked idag att de gått vidare och tagit referenser på någon annan. De fick dock en jättebra bild men var väl lite oroliga över hur motiverad jag skulle vara i längden med att administrera HR och lön med tanke på att jag gjort så mycket varierade saker. Såhär i efterhand var det precis det jag var rädd för även om jag försökte förmedla att det kanske var bra att jobba smalare. Dessutom tycker jag att annonsen var lite missvisande, från annons, intervju 1 till och i intervju 2 får reda på att det var mycket mer lön än jag trott men som sagt, vem vet, hade kanske trivts jättebra. Men å andra sidan vet jag ju inte om jag kanske hade tröttnat?
 
Just nu känns det dock bara skit. Här har man fått upp hoppet om framtiden och livet i nästan två veckor. Det känns som att någon brutalt sparkat undan benen för mig. Självkänslan känns som bortblåst, det känns jobbigt att berätta för alla som stått och heja på att detta ska gå vägen, att det inte gjort det.
 
Så rakt ner i ångestträsket har jag nu hamnat i. Jag har ett helt kontor att packa ihop egentligen men just nu skulle jag helst vilja krypa ner i sängen och dra täcket över mig faktiskt. Det är ju ångestkänslorna från när jag var utan jobb senast som kommer krypande. Det går inte med ord att beskriva hur dåligt jag mådde då. Just nu känner jag mig helt värdelös som inte ens kan fixa ett nytt jobb, att de andra jobbet jag sökt inte ens återkopplar gör mig också stressad. Tanken har även passerat mitt huvud att jag kanske valt helt fel yrke, ska det vara så jäkla svårt att få ett jobb, få ett nytt jobb osv. Jag har massa erfarenhet, jag gör inget hellre än att jobba häcken av mig. Nu sitter jag i sitsen där jag riskerar att i 140 dagar får 80 % av min lön och efter de 140 dagarna endast få 910 kr per dag. 910 kr x 21 (som är det vanligast antalet dagar per månad) = 19 110 kr. Så ska det väl skattar på de pengarna också. Då är det ca 14 800 kr in på kontot. Kul för någon med räkningar på 13 000 kr. Ja ni ser ju själva att det inte blir många kronor över efter matinköp. Minimalt med nöjen och sparande med andra ord. Lägg till att man även behöver lägga pengar på att försöka ta sig på intervjuer. Kanske redan nu kan räkna med att det inte blir något storslaget av 30 årsdagen heller eller resa för den delen.
 
Asså vad har jag gjort livet för dessa ständiga jäkla motgångar? Kan ju tycka att man borde vara härdad men detta är snudd på att bryta ner en totalt. Hej livskris! Nej fyfan vad vidrigt detta är! Börjar bli less på att jag alltid får kämpa mig igenom precis ALLT. Börjar det gå bra, då lurar något ännu värre runt hörnet.

Det är mycket nu

Har helt glömt att blogga efter matchen i torsdags. Finns väl inte jättemycket att säga om den. Torsk och vi behöver jobba lite mer på spelet men det kommer väl. Som sagt, bättre att det går knackigt i början än i slutet av säsongen. Tror grabbarna kommer växa och lyfta sig, kanske inte kommer gå rakt upp som i HA men tror vi kan slåss med bottelagen iaf.
 
Vi åkte visserligen på torsk mot KHK i lördags med men jag orkar inte hänga upp mig på det. Nästa gång tar vi dem hehe.
 
Fick iallafall beskedet i fredags om att intervjun i onsdags gick bra och att jag gått vidare till nästa steg. Så imorse var jag till Stockholm igen på intervju hos kund. Tycker det kändes bra men är svårt att veta vad de tycker och tänker om framtiden. Tyckte kanske att de kunnat vara lite tydligare i annonsen ang tjänsten. Det var mer lön än jag trott från början så jag har utgått från att det är HR men lite lön. Nu kommer det kanske blir 30 % lön. Gör inte mig något men de kanske trodde att jag sökte för HR och så var det mycket lön. Men att stötta lön, inte göra löner själv. Sen har jag gjort så mycket brett, dels för att man i början testade allt och där jag är nu är vi så små att jag fått göra mycket. Här kommer det vara fokus på administration, både lokalt och hos kund. Vilket jag tycker är väldigt spännande ändå, kommer inte sitta vid samma skrivbord måndag till fredag och knappa in samma saker. Kanske skönt att smala ner arbetsuppgifterna. Ser ändå detta som en långsiktig grej om jag får förlängt och trivs. Det finns många sätt att utvecklas på, behöver inte vara fler och olika arbetsuppgifter.
 
Det lät som att de skulle återkomma imorgon. Såklart är man lite nervös och pirrig nu. Jag har bra referenser så jag hoppas att det går vägen. Jag vill som sagt inte vara ledig längre än jag behöver! Jag vill jobba, jobba och jobba lite till. Är inte gjord för att sitta hemma.
 

Oskön onsdag

Mitt i kaos och hockeyveckan. Jag verkar ha sovit oerhört oskönt inatt. Ont i nacken som bara den. Men kul att kunna fokusera på något annat.
 
Hoppas på lite positivitet i mitt liv. Snälla snälla snälla, ett nytt jobb är nyckeln till mitt välmående just nu samt att jag planerar att åka till Teneriffa en vecka med Gabi om jag hinner få ett jobb innan dess.
 
Fick tyvärr beskedet igår att jag inte haft min extra inkomstförsäkring tillräckligt länge så blir jag arbetslös 1 januari så har jag bara rätt till 80 % av lönen i 140 dagar istället för 300. Så för tusan, ni som tjänar över 25 000 kr i månaden, teckna extra inkomstförsäkring nu nu NU!
 
Intervju i Stockholm idag alltså. Kompetens och referenser anser jag inte vara ett problem. Tror det kommer hänga på personlig lämplighet. Så krävs att jag gör bra ifrån mig på intervjun så sköter mina referenser resten. Referenser har jag inte haft ont om, om jag säger så. Kan variera om det är så också.
 
Förresten, min tatuering kliar just nu så jag håller på att bli tokig! Detta är väl tredje dagen, men känns lite bättre. Den är trots allt inte ens två veckor gammal så mitt i läkningsprocessen också.
 
Imorgon drar vi till Leksand, tjohoooo!