Jordbävning

Idag ska vi åka till Kreta. Har precis som alla andra blivit medveten om situationen på Kos. Det verkar vara värst där även om det känts av på Rhodos och "tsunami" längs Turkiets kust. Verkar dock inte vara något allvarlig. Kan tänka mig att det är några solstolar och parasoll på drift.
 
Kände faktiskt av en jordbävning på Rhodos 2013. Inget allvarligt. Jag sov, vaknade till och trodde sedan att jag drömt tills någon på hotellet pratade om det.
 
Tråkigt för de på Kos såklart, varför man ens åker dit fortfarande med tanke på flyktingsituationen. Visserligen är den bättre än för något år sedan. Hoppas de som drabbats antingen får nytt hotell att bo på eller hjälp att ta sig hem. Tråkigt att få semestern förstörd.
 
Helt plötsligt känns inte mitt krashade minneskort på mobilen så illa. Visst det är 2 månader av bilder som försvunnit och inte kan fås tillbaka men jämförelsevis är det bara att släppa och ta nya bilder.
 
Wish me luck med dagens resa. Vi flyger efter 17 så kanske lugnat ner sig på Arlanda då.

Color Obstacle rush

Helgen spenderades hos Gabriella i Västerås.
 
På fredagen hade vi fredagsmys med lite plock och vin för att fira in semestern. På lördagen körde vi Color obstacle rush i Rocklunda. Det var egentligen ett event med fokus på färg och glädje. Så 5 km, 10 hinder, färg och bra musik. Hade riktigt kul faktiskt. Efteråt hade vi fullt upp att få bort all färg. Den var överallt. Gjorde lite sangria, som alltid blir grym. Min grej helt enkelt. Sen begav vi oss in till centrum för att käka och ta några drinkar. Söndagen var rätt lugn, vi sov rätt länge innan frukost. Sen tog vi en liten promenad och så blev det en film innan jag åkte hemåt.
 
En helgrym helg helt enkelt.